Gott nytt samarbetsår!

Hela Vägen-projektet kan nu blicka tillbaka på sitt första kalenderår och vi gör det med en stor portion glädje! Sedan starten i april har vi, tillsammans med alla er som hjälpt till, möjliggjort att ett 30-tal personer fått en praktikplats samt att 25 personer har fått anställning. Förhoppningsvis har det bidragit till att fler kan fira en bra jul detta år.

Nu rundar vi av 2016 och ser fram emot ett nytt år där vi fortsätter matcha individers kompetenser med arbetsmarknadens behov. En positiv utmaning är att den totala arbetslösheten har sjunkit men för de som fortfarande befinner sig i utanförskap så finns det ett fortsatt stort behov av hjälp.

Ett av projektets hörnstenar är samarbete. Individen står i centrum men arbetsgivare, offentliga aktörer och vi i projektet måste samarbeta för att nå resultat. Med ett bra samarbete och en bra matchning skapar vi mervärden för både individ, arbetsgivare och samhälle. Vi hoppas att ännu fler vill bidra till vår verksamhet det kommande året och vi välkomnar alla arbetsgivare att kliva in i nätverket Vi Kan!

Vi vill tacka alla som arbetat med oss för ett bra 2016. Vi önskar er en riktigt God jul och ett Gott nytt år!

 

Mathias Sundin, projektledare Hela Vägen